Kineto Consult

Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Centrului Kineto Consult

Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Centrului Kineto Consult

Vânzătorul produselor și serviciilor / prestatorul serviciilor este Kineto Consult SRL cu sediul în București, Soseaua Colentina Nr. 3C, Bl. 33C, Sc. A, Ap. 30,Etaj 7, sector 2, având codul fiscal CUI: 35805054 si J40/3869/15.03.2016, telefon 0727843402, e-mail: office@kinetoconsult.ro, înregistrată ca operator cu caracter de date personale, în calitate de operator al centrului Kineto Consult.

Conditii de comercializare online a Abonamentelor

Comercializarea online a produselor și serviciilor centrului Kineto Consult se încadrează în condițiile legale privind vânzarea la distanță a bunurilor și serviciilor.

Prin achiziționarea online sau la sediul prestatorului a unui abonament, clientul declară în mod expres că înțelege să accepte și să respecte:

Modalitatea de achiziționare a abonamentelor. 

Canalele prin care se pot achiziționa si metodele de plata a abonamentelor:

  1. Achiziția la recepția centrului Kineto Consult. Programul de funcționare al recepției este 08-20.00. Plata poate sa fie făcută numerar sau card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal, factura.
  2. Achiziția prin e-mail, la adresele: office@kinetoconsult.ro. Sunt necesare următoarele detalii pentru a putea emite abonament: numele complet al beneficiarului, numărul de telefon, e-mail, CNP, adresa. Plata se poate face prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesara o confirmare a plății.
  3. Achiziția online, pe site-ul www.kinetoconsult.ro,  completând formularul online de cumpărare și efectuând plata prin platforma Netopia. Ulterior efectuării plății, echipa Kineto Consult vă va contacta pentru a va solicita informații suplimentare cu privire la beneficiarul abonamentului/serviciului (daca nu este același cu persoana plătitorului).

Clientul are dreptul să notifice în scris Kineto Consult că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la plata seriviului/abonamentului, dată care este considerată a fi data de activare a serviciului/abonamentului, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.

După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data activării cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunțe la serviciile achitate.

Modalitatea de livrare a serviciilor.

De la momentul achiziționării on-line a serviciilor, un reprezentant Kineto Consult vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră data și ora la care vă puteți prezenta la cabinet pentru executarea serviciului sau abonamentului ales. Executarea serviciilor medicale se face in unul din cele doua centre Str. Nicolae Caramfil nr. 64 sau Str. Argentina nr. 5, Bucuresti, sector 1.

Condiții de comercializare online a Voucherelor Cadou

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:

Voucher Cadou – este un document care atestă plata unor servicii medicale / de relaxare în cadrul centrului de sănătate Kineto Consult. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 3 luni de la data achiziționării. În cazul în care Voucherul nu este utilizat în perioada de valabilitate, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbata în bani.

Voucherele cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.

După achiziționarea cu plata online a voucherului cadou, beneficiarul primeste prin email, la o adresă pe care o va comunica în momentul achiziționării, un voucher cadou electronic.

Clientul are dreptul să notifice în scris Kineto Consult că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la plata voucherului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.

După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data activării cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunțe la serviciile achitate.

Modalitatea de achiziționare a cardurilor cadou

Canalele prin care se pot achiziționa vouchere cadou și metodele de plata a voucherelor cadou:

  1. Achiziția la recepția centrului Kineto Consult. Programul de funcționare al recepției este 08-20.00. Plata poate să fie făcută numerar sau cu card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal, factura și voucherul cadou. Dacă beneficiarul voucherului cadou nu este același cu persoana care a plătit, sunt necesare următoarele informații despre beneficiar: nume, prenume, adresa email, număr de telefon, necesare în vederea programării terapiilor.
  2. Achiziția prin e-mail la adresele: office@kinetoconsult.ro. Sunt necesare următoarele detalii pentru a putea emite voucher cadou: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, atât a beneficiarului, cât și a persoanei care plătește. Plata se poate face prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesară o confirmare a plății. Voucherul cadou va fi emis după ce banii au intrat in contul Kineto Consult (regulă aplicabilă numai în cazul plăților prin ordin de plată). Se poate intra în posesia voucherului cadou prin ridicarea de la recepție sau pe e-mail, în format electronic.
  3. Achiziția online, direct de pe site-ul www.kinetoconsult.ro, completând formularul online de cumpărare și efectuând plata prin platforma Netopia. În urma confirmării pe email a tranzacției, echipa Kineto Consult vă va contacta pentru a vă solicita informații suplimentare cu privire la beneficiarul voucherului cadou (daca nu este același cu persoana plătitorului), modalitatea dorita de a intra în posesia voucherului cadou și orice alta informație necesară finalizării comenzii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.