Kineto Consult

SERVICII

Kinetoterapie

  • Gimnastica medicală, Terapie manuală, Terapie profilactică
  • Recuperare posttraumatică, Recuperare postoperatorie, Corectarea posturii corporale
  • Gimnastica pre- și postnatală, Gimnastica și masajul bebelușului
  • Gimnastica pentru combaterea obezității.
  • Recuperare sechele postcovid

Fizioterapie

Foarte mulți dintre noi am fost la fizioterapie cel putin odată și toți am observat efectele benefice pe care curenții electrici terapeutici, prescriși de catre un medic de recuperare, le au asupra organismului nostru. Când ne gândim la curenții terapeutici, credem că aceștia fac parte dintr-un domeniu al medicinei foarte nou, dar se pare ca aceste remedii au început să fie folosite cu mult timp în urmă.
Citește mai mult aici: Fizioterapie – Kineto Consult

Imagistică

Avantajele ecografiei musculoscheletale constau în accesul rapid, caracterul neinvaziv, neiradiant, costul relativ redus, reproductibilitatea și gradul de acuratețe crescută. Ecografia musculoscheletală permite aprecierea structurilor musculare, a tendoanelor, burselor, ligamentelor, cartilajului articular, spatiilor articulare și a membranei sinoviale. 
Citește mai mult aici: Ecografie musculoscheletala – Kineto Consult

Masaj terapeutic

Trateaza durerea și multe alte probleme de sănătate, inclusiv durerile de spate, spasmele musculare, suprasolicitarile musculare, leziunile sportive, tendinita, limfedemul, sindromul de tunel carpian și chiar și durerile de cap pot să dispară cu acest tip de masaj. 

Terapia TECAR

Terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv și Rezistiv) este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuală în fiziokinetoterapie. Este utilizată preponderent de kinetoterapeuți, osteopați și medicină sportivă, datorită efectelor rapide și de durată.

Terapia PRP

Infiltrațiile cu plasmă îmbogățită cu trombocite (PRP – Platelet-Rich Plasma), sau preparat autolog cu plasmă conditionată, reprezintă una dintre opțiunele moderne de tratament pentru anumite probleme articulare. 

Terapia Schroth

Reprezintă o combinație de stretching, tonifiere și tehnici de respirație speciale folosindu-se de reflexele posturale, care urmarește schimbarea engramei corticale a pacientului cu scolioză și stimularea antrenamentului senzitivo-motor.

Kinesio Taping

Această terapie a fost concepută pentru a facilita procesul natural de vindecare al organismului, oferind suport şi stabilitate muşchilor şi articulaţiilor, fără a le restrânge sau limita mişcarea.

Yoga Therapy

O postura corecta favorizeaza starea de bine a întregului organism si oferă participantului un control mărit asupra corpului său, o mai mare organizare musculară și o gamă diversificată de mișcări.

Trigger points

Terapia prin presopunctură ajută foartea mult la eliberarea tensiunilor musculare și ajuta chiar și la eliminarea durerilor de cap prin presiuni ușoare pe linia occipitală.