SERVICII DE RECUPERARE MEDICALĂ

Terapia Shockwave

Printre serviciile inovatoare oferite de Kineto Consult se numără terapia cu undă de șoc, o tehnică revoluționară în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale.

Terapia cu undă de șoc este o metodă inovatoare și eficientă pentru tratarea afecțiunilor musculo-scheletale. Prin stimularea proceselor de vindecare și regenerare, terapia cu undă de șoc poate ajuta la reducerea durerii, îmbunătățirea funcției și accelerarea recuperării.

Cu toate acestea, este important să se consulte un specialist înainte de a iniția terapia cu undă de șoc, pentru a evalua indicațiile și pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat.

Terapia cu undă de șoc poate fi utilizată în tratamentul unei game variate de afecțiuni musculo-scheletale. Printre indicațiile comune se numără:

  1. Tendinopatii (cum ar fi tendinita achiliană, epicondilita, tendinita rotuliană): Terapia cu undă de șoc este eficientă în stimularea vindecării tendinoase și reducerea durerii asociate cu aceste afecțiuni.
  2. Fasciită plantară: Undele de șoc pot fi utilizate pentru a trata inflamația și durerea la nivelul fasciei plantare, ajutând la refacerea funcționalității piciorului.
  3. Sindromul de durere patelofemurală: Terapia cu undă de șoc poate fi eficientă în ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției la pacienții cu această afecțiune comună la genunchi.
  4. Calcificări tendinoase: Terapia cu undă de șoc este adesea utilizată pentru a dezintegra calcificările din țesuturile moi, cum ar fi tendoanele.
Fă-ți o programare

Terapia cu undă de șoc oferă o alternativă non-invazivă și non-chirurgicală pentru tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale. Mulți pacienți preferă această opțiune mai sigură și mai puțin invazivă, care poate reduce nevoia de intervenții chirurgicale.