Ortopedie pediatrică

Ortopedie pediatrică

Corpul copiilor este în continuă transformare. Factori precum poziția incorectă pe scaun la școală sau încălțămintea nepotrivită pot afecta dezvoltarea armonioasă a copilului.

Pe tot parcursul creșterii, până spre finalul perioadei de adolescență, pot să apară diverse deformări osoase. Oferirea unui tratament adecvat, fără disconfort fizic semnificativ, poate preveni complicațiile la vârsta adultă.

Rolul ortopediei pediatrice este de a monitoriza și de a trata afecțiunile congenitale sau dobândite ale sistemului musculo-scheletal în creștere. Aceasta poate include o gamă largă de probleme, cum ar fi malformații congenitale, deformări osoase, probleme de dezvoltare și creștere, leziuni sportive și alte afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal.

Ortopedii pediatri lucrează în strânsă colaborare cu părinții și cu echipa medicală pentru a furniza tratamentul adecvat și îngrijirea necesară copiilor. Ei pot utiliza o varietate de metode și tehnici pentru a aborda problemele musculo-scheletale.

Fă-ți o programare

Medicul nostru

Dumitriu Mihai

Dumitriu Mihai Ștefan

Medic primar Ortopedie pediatrică

Dumitriu Mihai Ștefan

Medic specialist Ortopedie Pediatrică

Denumire serviciu Prețuri (RON)
Consultație medic specialist 300
Control 100