Termeni și condiții

Termeni și conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Centrului Kineto Consult

Prestatorul serviciilor este Kineto Consult SRL cu sediul în București, Soseaua Colentina Nr. 3C, Bl. 33C, Sc. A, Ap. 30,Etaj 7, sector 2, având codul fiscal CUI: 35805054 si J40/3869/15.03.2016, telefon 0727843402, e-mail: office@kinetoconsult.ro, înregistrată ca operator cu caracter de date personale, în calitate de operator al centrului Kineto Consult.

Prin achiziționarea unui abonament, clientul declară în mod expres că înțelege să accepte și să respecte:

Modalitatea de achiziționare a abonamentelor

Canalele prin care se pot achiziționa și metodele de plată a abonamentelor:

  1. Achiziția la recepția centrelor Kineto Consult (vezi locațiile). Programul de funcționare al recepției este 08-20.00. Plata poate să fie făcută numerar sau cu card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal, factura.
  2. Achiziția prin e-mail, la adresa: office@kinetoconsult.ro. Sunt necesare următoarele detalii pentru a putea emite un abonament: numele complet al beneficiarului, numărul de telefon, e-mail, CNP, adresa. Plata se poate face prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesară o confirmare a plății.

Modalitatea de livrare a serviciilor

De la momentul achiziționării serviciilor, un reprezentant Kineto Consult va stabili împreună cu tine data și ora la care te poți prezenta la cabinet pentru executarea serviciului sau abonamentului ales. Executarea serviciilor medicale se face in unul din cele două centre din str. Nicolae Caramfil nr. 64 sau str. Argentina nr. 5, Bucuresti, sector 1.

Condiții de comercializare a Voucherelor Cadou

Voucher Cadou – este un document care atestă plata unor servicii medicale / de relaxare în cadrul centrului de sănătate Kineto Consult. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 3 luni de la data achiziționării. În cazul în care Voucherul nu este utilizat în perioada de valabilitate, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbată în bani.

Voucherele cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.

Modalitatea de achiziționare a cardurilor cadou

Canalele prin care se pot achiziționa vouchere cadou și metodele de plată a voucherelor cadou:

  1. Achiziția la recepția centrului Kineto Consult. Programul de funcționare al recepției este 08-20.00. Plata poate să fie făcută numerar sau cu card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal, factura și voucherul cadou. Dacă beneficiarul voucherului cadou nu este același cu persoana care a plătit, sunt necesare următoarele informații despre beneficiar: nume, prenume, adresa email, număr de telefon, necesare în vederea programării terapiilor.
  2. Achiziția prin e-mail la adresa: office@kinetoconsult.ro. Sunt necesare următoarele detalii pentru a putea emite voucher cadou: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, atât a beneficiarului, cât și a persoanei care plătește. Plata se poate face prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesară o confirmare a plății. Voucherul cadou va fi emis după ce banii au intrat in contul Kineto Consult (regulă aplicabilă numai în cazul plăților prin ordin de plată). Se poate intra în posesia voucherului cadou prin ridicarea de la recepție sau pe e-mail, în format electronic.