Afecțiuni tratate

Ce poți trata la clinicile noastre?

Află mai multe

Din punct de vedere al eficienței, kinetoterapia reprezintă un adjuvant major în tratarea afecțiunilor de tip traumatic/post-traumatic și postoperator, a bolilor degenerative, a afecțiunilor coloanei vertebrale, a deficiențelor posturale sau a celor respiratorii.

Află mai multe

Kinetoterapia și masajul în perioada sarcinii adaptează și îmbunătățesc postura corpului în perioada de graviditate, ameliorează durerile musculare, reduc edemul de la nivelul membrelor inferioare, tonifiază musculatura perineală, îmbunătățesc calitatea somnului și te pregătesc pentru naștere.

Află mai multe

Prețul unei consultații este 200 lei, pentru medic specialist, respectiv 250 lei pentru medic primar.

Ședințele de kinetoterapie pentru adulți au prețurile de la 85 lei / ședință de 30 min. Pentru toate serviciile medicale sunt disponibile abonamente de 8 sau 12 ședințe, iar pentru terapia Tecar abonament de 6 ședințe.

Vezi toate tarifele

Abonamentele pot fi achitate cu decontare prin CASMB, OPSNAJ sau asigurări private SIGNAL IDUNA. Pachetele promoționale în campania “Mama și copilul” pot fi plătite și cu Vouchere Materna.

Pentru informații privind condițiile de colaborare cu CASMB, apelează-ne la 0727 843 402 – clinica Piața Victoriei sau 0799 866 240 – clinica Aviației.

Documente necesare

Ai nevoie de alte informații?

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre clinicile noastre, medici și servicii.

Contact